Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παν. Καλφαντής
σε υπουργό:
Πού πας ρε Καραμήτρο;


Μια παρέμβαση του Παναγιώτη Καλφαντή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί αίσθηση.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου ''καυτηριάζει'' με 'έναν μοναδικό τρόπο το ''τέρας'' της ελληνικής γραφειοκρατίας κάνοντας αναφορά στο νέο υφυπουργό ψηφιακής πολιτικής Γρηγόρη Ζαριφόπουλο.

Γράφει ο κ. Καλφαντής στο fb

Αυτόν ειδικά τον... ξενόφερτο, τον νέο υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής τον λυπάμαι με αυτές τις λαμπρές σπουδές στις''σφηκοφωλιές'' του νεοφιλελευθερισμού, με αυτή την σελίδα στο LINKEDIN, χωρίς να έχει κρατήσει ντουντούκα και με αυτή τη πορεία σε προβεβλημένες ιδιωτικές εταιρίες. Αφήνεις την GOOGLE, πώς σου ήρθε ρε φίλε να παλέψεις με το τέρας της γραφειοκρατίας? να τα βάλεις με την ιερή αγελάδα του ελληνικού δημοσίου? Δυό χρονάκια σου δίνω διορία πριν αρχίσεις τα αντικαταθλιπτικά και πάρεις των οματιών σου για άλλα''καπιταλιστικά'' μετερίζια. Μα να μην έχεις περπατήσει στα ιερά χώματα της Γένοβα? Πού πας ρε Καραμήτρο!


(Ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Imperial College-University του Λονδίνου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Stanford University, ενώ είναι και κάτοχος MBA από το Kellogg School of Management-Northwestern University.)