iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο ''Αντίνοος'' φέρνει
κακοκαιρία έως
την Τετάρτη


Η έντονη αστάθεια και ο σχηματισμός της της κακοκαιρίας «Αντίνοος», απόρροια των ψυχρών αέριων μαζών στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες κινούνται προς τη χώρα μας, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού που θα μας επηρεάσουν μέχρι και την Τρίτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Ο «Αντίνοος» θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Τετάρτη 17 του μήνα, ενώ τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους

Η Δευτέρα αναμένεται να συνοδευτεί από βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, με καρά τόπους εντονα φαινόμενα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα για λίγες χαλαζοπτώσεις στα βόρεια της χώρας. 

Η μέρα που το φαινόμενο «Ατίνοος» αναμένεται να κάνει πιο έντονη την παρουσία του, είναι η Τρίτη, καθώς τότε θα περιμένουμε δυνατές βροχοπτώσεις και πολύ ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και σε σημεία του Αιγαίου και του Ιονίου. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται σε αρκετές περιοχές από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.