iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση
Μη μπαίνετε
σε ασανσέρ


Μετά το σεισμό, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήσεις για τραυματισμούς από θραύσματα και σπασμένα τζάμια, ενώ υπήρξαν και αποκολλήσεις σοβάδων από κτίρια. 

Από τον σεισμό, υπήρξαν προβλήματα στα δίκτυα κινητήςκαι σταθερής τηλεφωνίας, ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας, οι εταιρείες απευθύνουν έκκληση προς το κοινό να περιορίσουν τις επικοινωνίες μέσω κινητών και να επιλέγουν υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, όπως Viber, WhatsApp, Skype, Messanger. 

Συναγερμός έχει σημάνει σε πυροσβεστική και νοσοκομεία, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα. 

Από την ένταση του σεισμού έπεσε ακατοίκητο κτήριο στην Ερμού, ενώ υπήρξε και αποκόλληση πλάκας από κτήριο στο Περιστέρι. Παράλληλα, υπήρξαν πτώσεις βράχων σε δρόμους. Σε περιοχές της Μάνδρας έχουν αναφερθεί ρωγμές σε σπίτια. 

Το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα, με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν σε απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.