iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κλείνει ο κύκλος
της Δομής στήριξης
πυροπλήκτων


Η δομή στήριξης των πυρόπληκτων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου θα σταματήσει την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων μετά την 27η Ιουλίου, λόγω λήξεως της μίσθωσης και μη εξεύρεσης λύσης για παράτασή της, σημειώνει σε Δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Σε συνεργασία με τις ενορίες της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας και των κοινωνικών δομών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου θα συνεχιστεί η υποστήριξη όλων των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας.
Κλείνοντας αυτός ο κύκλος προσπάθειας που εντάχθηκε στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που πραγματοποιείται για να ξαναστήσουμε τους οικισμούς μας και να παρέχουμε κάθε μορφή βοήθειας που απαιτείται στους συνανθρώπους μας, θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες εθελοντές, τους υπαλλήλους του δήμου και τους συνεργάτες μου για την πραγματική προσφορά ψυχής σε όλη αυτή τη διαδρομή.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικό τον καθημερινό αγώνα για την ανάπλαση των οικισμών μας και την επαναφορά της κανονικότητας στη ζωή μας και δηλώνουμε την διακριτική παρουσία μας δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη