Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λήγει τη Δευτέρα η
διορία για τις
φορολογικές δηλώσεις


Τελευταία προθεσμία τη Δευτέρα για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων που αφορούν στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν πέρσι.

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της δήλωσης έχει απλοποιηθεί αρκετά πλέον και για την πλειονότητα των φορολογουμένων αρκούν 12 κινήσεις και περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί. 

Εφόσον ο φορολογούμενος διαμένει σε δική του ιδιόκτητη κατοικία ή σε δωρεάν παραχωρηθείσα, κατέχει ένα ή περισσότερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και δεν είχε κατά τη διάρκεια του 2018 καμία μεταβολή στα αυτοκίνητά του, τα βήματα που απαιτούνται είναι απλά και η διαδικασία εύκολη, καθώς τα περισσότερα στοιχεία που πρέπει να δηλωθούν και φέτος είναι προσυμπληρωμένα στους αντίστοιχους κωδικούς από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

To money-money.gr παρουσιάζει αναλυτικά τις 12 κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, εφόσον είστε μισθωτός ή συνταξιούχος και υπάγεστε στις παραπάνω περιπτώσεις, προκειμένου να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη φετινή φορολογική δήλωση σε χρόνο-ρεκόρ αλλά και να δείτε πόσο φόρο θα πληρώσετε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ