iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

13χρονος Αλγερινός
διέφυγε από νοσοκομείο
Τραυματίας αστυνομικός


Σε χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν προσπάθησε να αποτρέψει τη διαφυγή 13χρονου Αλγερινού, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, ο ασυνόδευτος 13χρονος από την Αλγερία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, υπό προστατευτική φύλαξη από την Αστυνομία, κατόπιν εντολής των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο 13χρονος αποφάσισε να διαφύγει από το νοσοκομείο και άρχισε να τρέχει στον διάδρομο. Για να ξεφύγει από τον αστυνομικό που προσπαθούσε να τον σταματήσει, ανέβηκε σε ένα παράθυρο και πήδηξε στο κενό. 

Ο αστυνομικός τον ακολούθησε, πηδώντας από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο. Κατά την πτώση έσπασε το πόδι του στην κνήμη. Ο ανήλικος κατάφερε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον 13χρονο στην περιοχή της Ροτόντας. Τον προσήγαγαν εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.