iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος ο
παρουσιαστής που
έκλεψε κινητό


Στα κρατητήρια του Α.Τ Συντάγματος οδηγήθηκε γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής γιατί αποπειράθηκε με συνεργό του να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο από νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε στάση στο Σύνταγμα. 

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άλλοτε ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 90 σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της Τρίτης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας μπροστά στα μάτια οδηγών και περαστικών. Ο 58χρονος παρουσιαστής που οδηγούσε το σκουτεράκι Piaggio στο οποίο συνοδηγός ήταν ένας 45χρονος φίλος του σταματά μπροστά από τη στάση λεωφορείου που βρισκόταν η 20χρονη κοπέλα, ο συνεπιβάτης  κατεβαίνει και με γρήγορες κινήσεις επιχειρεί να αρπάξει το τηλέφωνο από τη νεαρή. Ομως δεν τα καταφέρνει καθώς η κοπέλα αντιδρά με αποτέλεσμα περαστικοί να ορμήξουν πάνω στον φίλο του παρουσιαστή αλλά και στον ίδιο και να τους ακινητοποιήσουν. 

 

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και το δίδυμο των ληστών, οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος. Εκεί, ο ηθοποιός με χειροπέδες στα χέρια και σκυμμένο το κεφάλι δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αφέθη ελεύθερος καθώς η υπόθεση πήρε αναβολή. 

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος τόσο ο ηθοποιός όσο και ο συνεργός του ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Κάτι το οποίο παραδέχτηκε ο 45χρονος ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεντεύξεις του έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν είχε βυθιστεί στον κόσμο των ουσιών και πάλευε με τους δαίμονες του. 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα είχε γράψει για την τραγική περιπέτεια του μοντέλου προ μηνός.