iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Το απίστευτο ''θαύμα''
στη Μάνδρα. Μαζί
θάνατος και γέννηση!


Είναι από τα μικρά θαύματα της ζωής. Μια συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχθηκε στη Μάνδρα εν μέσω της θεομηνίας που άφησε πίσω της έως τώρα 16 νεκρούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Σε ένα σπίτι στην οδό Κοροπούλη μέσα σε λίγες ώρες εναλλάχθηκαν τα συναισθήματα της θλίψης και της χαράς με την απώλεια μιας γυναίκας και τον ερχομό στη ζωή ενός παιδιού.

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο έχασε τη ζωή του το πρώτο θύμα της ανείπωτης τραγωδίας, η Κωνσταντίνα Οικονόμου.

Ο γαμπρός της μιλά στο protothema.gr και περιγράφει τι συνέβη μέσα στο σπίτι στο οποίο εκτός από την άτυχη γυναίκα βρισκόταν και ο ίδιος μαζί με τη σύζυγο, τον γαμπρό και την ετοιμόγεννη κόρη του.

«Ήρθε ένα νερό πρωτοφανές. Γκρέμισε την εξώπορτα και την κουζίνα και έφτασε σε ύψος 3 μέτρων. Η σύζυγός μου ανέβηκε στα ντουλάπια κι εμένα με έβγαλαν με σκοινιά. Η γιαγιά δυστυχώς ήταν κατάκοιτη και δεν μπορούσε να βγει. Το νερό γκρέμισε τοίχους 20 μέτρων με πάχος 1 μέτρο» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στο protothema.gr μετά τη διάσωσή του κατάφερε με τη βοήθεια των πυροσβεστών να βγουν από το σπίτι του και να μεταφέρουν την έγκυο κόρη του στο νοσοκομείο.

Εκεί στις 11 το βράδυ ολοκληρώθηκε το θαύμα μέσα στην τραγωδία καθώς η κόρη του έφερε στη ζωή την εγγονή του, ένα κοριτσάκι βάρους 3,650 κιλών!

ΠΗΓΗ Protothema.gr