Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενεργοποιήθηκε
το silver alert για
την αστροφυσικό


Αναρτήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας «γραμμή ζωής» το Silver Alert για την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, από την Ικαρία.

Οι έρευνες στην Ικαρία για την εξαφάνιση της νεαρής Βρετανίδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα οι διασώστες εντόπισαν το τελευταίο στίγμα του κινητού της σε δύσβατη περιοχή του Κεραμέ Ικαρίας.


Στο Silver Alert για την εξαφάνιση της Νάταλι στην Ικαρία τονίζεται ότι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, καθώς και ότι έχει ύψος 1,67 μ., καστανά μαλλιά και ότι είναι αδύνατη.
«Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε ανοιχτόχρωμα ρούχα τρεξίματος και αθλητικά παπούτσια. Φέρει σκουλαρίκι κάτω από τα χείλη. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν αιτήματος της Βρετανικής Πρεσβείας» καταλήγει το Silver Alert για την εξαφάνιση της 34χρονης στην Ικαρία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες διασωστών ενισχύθηκαν από εξειδικευμένο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ, που μετέβη στο νησί με ελικόπτερο του στρατού.