iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ιστορική στιγμή
Το αντίο του Δημήτρη
Μισοκοίλη (εικόνα)


Μια ιστορική στιγμή της τοπικής αυτοδιοίκησης απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Ο ''Νέστωρας'' στα δημοτικά πράγματα ου δήμου Ραφήνας Πικερμίου Δημήτρης Μισοκοίλης στην τελευταία του παρουσία ως ενεργεία δημοτικός σύμβουλος σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες. Χρημάτισε αντιδήμαρχος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά πάνω απ όλα υπήρξε ένας έντιμος και αφοσιωμένος συμπαραστάτης των πολιτών. Απίθανο να υπάρξει κι άλλη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γι αυτό ρισκάρουμε για την ''τελευταία'' παρουσία του κ. Μισοκοίλη ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Ανδρέα Κεχαγιόγλου στια αρχές της δεκαετίας του 1990.

Πάντα με αγνά συναισθήματα και αγάπη για τη Ραφήνα, ο κ. Μισοκοίλης ήταν υποψήφιος και στις τελευταίες εκλογές του Μαίου, αλλά η καθίζηση του συνδυασμού του Βασίλη Πιστικίδη δεν του επέτρεψε να εκλεγεί ξανά. Ούτως ή άλλως η συμμετοχή του ήταν συμβολική και τιμητική πρωτίστως και μετά για διεκδίκηση καρέκλας. Ο κ. Μισοκοίλης αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι και οι συμβουλές, απόψεις και παρεμβάσεις του ως πολίτη θα είναι πολύτιμες και ανεκτίμητες στο διηνεκές.

Παρών ακόμη και στην τελευταία συνεδρίαση κατακαλόκαιρο παραμονές Δεκαπενταύγουστου...

Για την ιστορία τελευταία παρουσία τους ως δημοτικοί σύμβουλοι είχαν και οι κύριοι Αδαμόπουλος (στην επόμενη θητεία θα είναι πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου), Ξηντάρας (θα ξεκουραστεί μια τετραετία και... βλέπουμε), Παροικάκης, Παπαθανασίου, Μικρόπουλος και Λεγάκης.