iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Επιτυχές το 2ο
summer training camp
για poomsae


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το SUMMER TRAINING CAMP αποκλειστικά για τεχνικό TAEKWONDO - POOMSAE και Taekwondo Τricking που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ Α.Γ.Σ. στις εγκαταστάσεις του ΕPIRUS PALACE HOTEL Congress & Spa.
Οι προπονήσεις στο τεχνικό taekwondo-poomsae πραγματοποιήθηκαν από τον κορυφαίο Grand Master KY TU DANG, Εθνικό προπονητή της Δανίας, Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή, καθώς και μεγάλο πρωταγωνιστή στο 14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Τουρκία το 2019, όπου η ομάδα του αναδείχθηκε Πρώτη στη γενική κατάταξη. Στο taekwondo tricking, ο Δάσκαλος Γιώργος Ομηρίδης δίδαξε τις ακροβατικές τεχνικές του taekwondo βοηθώντας όλους τους αθλητές να εξελίξουν το κομμάτι του freestyle poomsae. Ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε και φέτος η συμμετοχή 11 αθλητών της Εθνικής Ουγγαρίας και του προπονητή τους Master ATTILA NEMETH.
Στην προετοιμασία που έγινε μεταξύ 26-31 Αυγούστου 2019 έλαβαν μέρος κορυφαίοι αθλητές POOMSAE με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, όπως η Ελένη Κωστάκη 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ο Ιωάννης Κολοβός 3ος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής, μέλη της Ελληνικής ομάδας που αγωνιστήκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας το 2019 (Mαρία Γκίκα, Θεοδώρα Καλτσά, Σοφία Παπαθωμά, Ελισάβετ Λαζαρίδου), Πανελληνιονίκες και πλήθος αθλητών από συλλόγους της Αττικής, των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και όλης της επικράτειας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους Εpirus Palace Hotel Congress & Spa, Rainbow Waters, VSR Αθλητική Ένδυση, και Ester Διαφημιστικές Εφαρμογές, για τις ευγενικές χορηγίες τους και την υποστήριξη που παρείχαν στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε Θερμά τους συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, και ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά!