iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ο Τούρκος ηθοποιός
λέει πως δεν
έκανε ''κ...δάχτυλο''


Μετά τις αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο που προκάλεσε η φωτογραφία του Τούρκου ηθοποιού Τζαν Γιαμάν από την επίσκεψη του στην Ακρόπολη, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εξήγησε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να  είναι προσβλητικός.

 Όπως ισχυρίστηκε (προφανώς ψευδώς) δεν ήταν κάποια κίνηση που έγινε εσκεμμένα, αλλά ένα τυχαίο φωτογραφικό στιγμιότυπο που τον δείχνει να σηκώνει με το μεσαίο δάχτυλο τα γυαλιά ηλίου που φορούσε. «Τρελάθηκαν… Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση!» είπε χαρακτηριστικά. 

«Έφτιαχνα τα γυαλιά μου και ο φακός με πέτυχε σε αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να είστε τρελοί αν νομίζετε πως θα έκανα κάτι τέτοιο. Στη σειρά κάνω συχνά τέτοια κίνηση, μπορείτε να το παρατηρήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

O Τζαν Γιαμάν στην ίδια εκπομπή μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό, την οποία δεν περίμενε σε τέτοιο βαθμό "Το λατρεύω. Είναι σαν παράδεισος", είπε και ενώ πρόφερε και μερικές ελληνικές λέξεις όπως ούζο και συρτάκι.