iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Η αστυνομία
αποχαιρετά τη
σκυλίτσα Bess


Η «BESS», ο απόστρατος αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, που συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 11,5 ετών.

Οι αστυνομικοί σκύλοι αποτελούν μέλη της οικογένειας των αστυνομικών - συνοδών τους, τόσο κατά την ενεργό δράση τους, όσο και μετά την αποστρατεία τους, ενώ το δέσιμο και η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ τους ξεπερνά κάθε τυπική συναδελφική σχέση. Πρόσφατα, ένας άλλος αστυνομικός σκύλος, ο Ακύλας, εντόπισε συνολικά έξι συσκευασίες με κάνναβη βάρους 7 κιλών και 466 γραμμαρίων σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η τρυφερή ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αστυνομικό σκύλο που έφυγε από τη ζωή
«Η «BESS», ο απόστρατος αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, που συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 11,5 ετών.

Οι #αστυνομικοί_σκύλοι αποτελούν μέλη της οικογένειας των αστυνομικών- συνοδών τους, τόσο κατά την ενεργό δράση τους, όσο και μετά την αποστρατεία τους, ενώ το δέσιμο και η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ τους ξεπερνά κάθε τυπική συναδελφική σχέση.‼️ Σε ευχαριστούμε BESS. #K9 #hellenicpolice», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας, όπου δημοσιεύεται και φωτογραφία της «BESS».