iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Παραμένει 14 ημέρες
στην εντατική η γυναίκα
που στραβοκατάπιε κρέας


Για 14η ημέρα παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας η άτυχη γυναίκα, που στραβοκατάπιε όταν μαζί με συγγενείς και φίλους γιόρταζαν τον επερχόμενο γάμο του γιού της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πνεύμονες της επανήλθαν, όμως ο εγκέφαλος της δεν ανταποκρίνεται -τουλάχιστον ακόμη - με αποτέλεσμα η κατάσταση της να κρίνεται πολύ σοβαρή. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναμένεται μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο να επιχειρηθεί η αποσύνδεση της από την μηχανική υποστήριξη και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί από τους γιατρούς η πορεία της υγείας της και οι τυχόν βλάβες στον οργανισμό της.

Η ιστορία της άτυχης γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή. Ήταν 20 Σεπτεμβρίου, παραμονές του γάμου, όταν ένα κομμάτι κρέας στάθηκε στο λαιμό της και το γιορτινό τραπέζι, μετατράπηκε σε τραγωδία.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο λιγοστός χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να διασωληνωθεί ήταν μοιραίος για τον εγκέφαλό της που σταμάτησε να αιματώνεται, με αποτέλεσμα, να αφαιρεθεί μεν γρήγορα το κομμάτι κρέατος που έφραξε τον λαιμό της, αλλά να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στην υγεία της.

Πηγή: Lamianow