iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Πατέρας ''γάζωσε''
με σφαίρες σπίτι για
την τιμή του γιού του


Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν το πρωί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τρία αδέλφια, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, όταν τη στιγμή που βρίσκονταν μόνοι τους στο σπίτι, άρχισαν να δέχονται καταιγισμό από σφαίρες!

Όλα ξεκίνησαν μερικές ώρες νωρίτερα, όταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας, ένας 20χρονος νεαρός, είχε έναν ασήμαντο νεανικό διαπληκτισμό με έναν επίσης νεαρό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο πατέρας του δεύτερου νέου δεν … σήκωσε την προσβολή που δέχθηκε ο γιος του και αποφάσισε να λύσει για λογαριασμό του τη διαφορά και μάλιστα με τα όπλα.

Σε έξαλλη κατάσταση, μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν ο 20χρονος με τις δύο ανήλικες αδελφές του και τους γονείς τους να απουσιάζουν στις δουλειές τους. Τότε έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του σπιτιού προκαλώντας πανικό και τρόμο στα τρία αδέλφια που μη μπορώντας να αντιδράσουν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

Ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές, ωστόσο ο 20χρονος φαίνεται πως αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον πατέρα του νεαρού με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη νύχτα.

Πηγή: www.cretapost.gr