iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Με χιούμορ τα
ευχάριστα νέα για
τον Πέτρο Τατσόπουλο


Ευχάριστα τα νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του.

Νωρίτερα σύμφωνα ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, είχε προαναγγείλει ότι «την Πέμπτη επιστρέφει στην έδρα του» μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν υπέστη οξύ διαχωρισμό ανιούσης αορτής. Ο Απόστολος Δοξιάδης ανακοίνωσε μέσω Facebook την ευχάριστη εξέλιξη για τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος ήδη εδώ και τέσσερις ημέρες βρίσκεται σε θάλαμο, εκτός της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

«Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του» έγραψε ο κ. Δοξιάδης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν ο κ. Τατσόπουλος μετά την έξοδο του από την μονάδα βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού.

Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής είχε παρουσιάσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά την παρουσιά του σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha το πρωί της 1ης Οκτωβριου.