Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάτι αλλάζει στην
αίθουσα του Δ.Σ.
Ραφήνας Πικερμίου


Κάτι θα αλλάξει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου. 

Ο κόσμος ''τρέχει'' και ο δήμος δεν μπορούσε να μείνει πίσω με τίποτα σε αυτόν τον τομέα. Αναφερόμαστε στην αξιοπρέπεια των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και διαχειριστών τοπικών ιστοσελίδων) που θα πρέπει να κάνουν απρόσκοπτα την εργασία τους την ώρα των συνεδριάσεων. 

Έως και πριν λίγα χρόνια υπήρχαν μόνο δύο τοπικές εφημερίδες και αν πήγαινε ποτέ εκπρόσωπός τους καθόταν στις θέσεις κοινού περισσότερο για ''κουτσομπολιό'' παρά να βγάλει είδηση. Γιατί και να την έβγαζε θα δημοσιευόταν μετά από ημέρες!

Στην εποχή του διαδικτύου όμως και με 4-5 site και ανάλογο αριθμό εφημερίδων οι άνθρωποι κάθονται είτε στριμωγμένοι σε ένα τραπεζάκι στη γωνία, με τους δημοτικούς συμβούλους να περνάνε κυριολεκτικά από πάνω τους, είτε όρθιοι, είτε στις θέσεις πολιτών. Μια αναρχία άνευ προηγουμένου και μία ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr, σύντομα και μακάρι να είναι έως το τέλος του χρόνου, αναμένεται να διαμορφωθεί ένας λειτουργικός και ευπρεπής χώρος για τον Τύπο, ώστε να μπορούν οι εκπρόσωποι να παρακολουθούν απρόσκοπτα τη συνεδρίαση, να ακούνε και να βλέπουν όσα συμβαίνουν, να γράφουν άνετα και όχι ''στο γόνατο'' και βεβαίως όσοι έχουν κάμερα να βιντεοσκοπούν χωρίς εμπόδια.

Η αρχή έγινε με δύο νέες καρέκλες για τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου (κάτι είναι κι αυτό).