iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

18χρονοι έσυραν
γυναίκα από ΙΧ
για ληστεία 35 ευρώ


Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκαν δυο νεαροί κακοποιοί σε μια 48χρονη οδηγό ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κάτω Αχαΐα, φτάνοντας στο σημείο να την τραβήξουν έξω από αυτό σέρνοντάς την για να αρπάξουν την τσάντα της!

Ο ένας από τους δύο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά της οδηγού, ενώ ο άλλος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Η 48χρονη προσπάθησε να την συγκρατήσει, αλλά ο πρώτος δράστης άνοιξε την πόρτα της και την έσυρε έξω βίαια, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να ολοκληρώσει την κλοπή!

Οι νεαροί κακοποιοί έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους και οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 18χρονο που αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της ληστείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του συνεργού του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.