Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με πλειοψηφία στο ΔΣ
το ψήφισμα των
εργαζομένων Ραφήνας


Με πλειοψηφία 12 ψήφων υπέρ και 9 κατά το ψήφισμα που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή Ραφήνας Πικερμίου και αφορούσε στην καταδίκη του άρθρου 179 του νομοσχεδίου που προωθεί στη βουλή η κυβέρνηση για τη λειτουργία των ΟΤΑ με επίκεντρο τους εργαζόμενους.

Αρχικά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος διάβασε στο Σώμα το ψήφισμα του σωματείου, ενώ εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Χρήστος Τσεμπέρης διάβασε άλλο ψήφισμα το οποίο όπως είπε ήταν απόρροια των θέσεων των εργαζομένων. Ο Σταύρος Τζιβιτζής επισήμανε πως συμφωνεί με το περιεχόμενο αλλά διαφωνεί με τη λέξη τροποποίηση για να συμπληρώσει δημοτικός σύμβουλος τη λέξη "ή απόσυρση''.

Όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων οι κύριοι Φαφούτης, Κάρλος, Πιστικίδης και Βασιλόπουλος συμφώνησαν με το πνεύμα του ψηφίσματος των εργαζομένων.

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής της Νέας Αρχής Βασίλης Πιστικίδης παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε πως διαφωνεί με το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής γιατί δεν το γνώριζε.

Στην ψηφοφορία διευκρίνισε όπως και οι κύριοι Φαφούτης και Κάρλος πως τάσσεται υπέρ του ψηφίσματος των εργαζομένων. Η απάντηση των τριών παρατάξεων (Συμμαχία Δημιουργίας, Δημοτική Αλλαγή και Νέα Αρχή) εκλήφθη ως όχι.