Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Παγωμένη'' όλη η
Ελλάδα από τη φρίκη
στη Νέα Σμύρνη


Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Ένας 45χρονος, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο ισόγειο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μαζί με τα δύο παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, που ήταν χωρισμένος, είχε πάρει τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το Cnn.gr μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από 10 σημειώματα, στα οποία ο δράστης ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει και θα σκοτώσει τα παιδιά για να εκδικηθεί το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του και πατριό των παιδιών του.

Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ προηγουμένως άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραψε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως την πυρκαγιά, που ήταν μικρής έκτασης και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο πατέρας τους στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό τους.