iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ένταση διαρκείας
σε τράπεζα
της Ραφήνας


Ένταση διαρκείας σε συστημική τράπεζα της Ραφήνας καθώς η αναμονή των πελατών ήταν περίπου ... μία ώρα μέχρι να εξυπηρετούν στο μοναδικό γκισέ!

Από την ώρα που άνοιξε στις 8 το πρωί έως και πριν λίγη ώρα (13.10) οι πελάτες που άντεχαν να περιμένουν ή δεν είχαν άλλη επιλογή γιατί έπρεπε να πληρώσουν ή να έχουν κάποια απαραίτητη δοσοληψία τα έβαζαν αδίκως με την υπάλληλο η οποία ''δεν σήκωνε κεφάλι''. Κυρίως ηλικιωμένοι φέρθηκαν με απρέπεια ενώ δεν έλειψαν και οι ύβρεις, γεγονός απαράδεκτο καθώς η υπάλληλος είναι η μόνη που δεν έφταιγε για την απίστευτη ταλαιπωρία τους. Οι ευθύνες ανήκουν στη διοίκηση που είχε μόνο ένα ταμείο ανοικτό. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι η υπάλληλος ήταν ευγενέστατη και χαμογελαστή με όλους.

Ατέλειωτη ουρά υπήρχε και στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών μέσα στο κατάστημα, ενώ δεν συζητάμε για τα τριπλοπαρκαρίσματα έξω από την τράπεζα.

Συμπέρασμα. Η υπάλληλος στο ταμείο που έκανε τη δουλειά της και μάλιστα ευσυνείδητα ''τα άκουγε χοντρά'' και από τους ανεγκέφαλους...