Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντικό ιατρικό
σεμινάριο για την
πνευμονική υπέρταση


Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο κλινικό σεμινάριο "ο χρόνος μετρά όταν έχεις πνευμονική υπέρταση" από τον πανελλήνιο σύλλογο ασθενών στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος της πόλης έδωσε το παρών.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χριστόπουλος, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Βουδούρης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Μαυρουδής, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Θεοφίλου. Από το πολιτικό "στρατόπεδο" ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο δημοτικός σύμβουλος και αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Αγία Ελένη Δαμιανός Φαφούτης, η δημοτική σύμβουλός Αμαλία Τόκα. Επίσης διακρίναμε μεταξύ άλλων την πρόεδρο του  συλλόγου "Εστία" Έφη Προκοπάκη, τη διευθύντρια του κέντρου υγείας Ραφήνας Αντνία Δημητρίου, την Ιφιγένεια Βαρδοπούλου από το "Μελτέμι" και άλλους. 

Στο βήμα ανέβηκαν οι γιατροί Στυλιανός Ορφανός, Ευτυχία Δεμερούτη, Όλγα Καραπαναγιώτου, Αθανάσιος Μαγγίνας, Στυλιανή Μπρίλη, Σοφία Γκιοβάσο, Αναστασία Άνθη, Παναγώτης Καρυοφύλλης και η πρόεδρος του ΗΡΗ Ιωάννα Αλυσσανδράτου.