Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα παίξει μπάλα
ο Μίμης Δομάζος
στη Ραφήνα!


Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας στις 3 το μεσημέρι, με αφορμή τα 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.

Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της διεθνούς οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου αντιμετωπίζει την ομάδα παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Κεντρικό σύνθημα ''όπου υπάρχουν άνθρωποι''. Με την ομάδα των Ελλήνων Επίλεκτων θα αγωνιστούν ο ''Στρατηγός'' του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, ο βετεράνος διεθνής Σπύρος Λιβαθινός και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης καθώς και δημοσιογράφοι, δικηγόροι και βετεράνοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενώ με την ομάδα της Αστυνομίας εν ενεργεία αστυνομικοί και παλιές δόξες του αστυνομικού αθλητισμού. 

Πριν το ματς που θα σφυρίξουν διαιτητές του συνδέσμου Αθηνών θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς εκπρόσωπος από το ΔΣ της προέδρου των Γιατρών του Κόσμου Χαράς Τζιουβάρα, η οποία θα βρίσκεται σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό, ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη και ο πρόεδρος της επιτροπής παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιάννης Δρακόπουλος.

Ο διοργανωτής του παιχνιδιού και αρχηγός της ομάδας Έλληνες Επίλεκτοι Αργύρης Κωστάκης ευχαριστεί δημοσίως τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ, υπό την αιγίδα των οποίων θα διεξαχθεί το ματς για την παραχώρηση του γηπέδου και τις ευγενικές διευκολύνσεις στους αθλητές. Ιδιαίτερα για τη συμβολή τους τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο και την υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων Μελίνα Κρόκου, καθώς και τον πρόεδρο του ''Φίλιππος Καβουνίδης'' και δημοτικό σύμβουλο Μάκη Βουδούρη που θα παραστεί ως γιατρός αγώνα για την ασφάλεια της υγείας των αθλητών.

Επίσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη του αγώνα irafina.gr, rpn.gr, kirkinews.gr, dimotisnews.gr, και τις εφημερίδες ''ανατολική ακτή'', Polis και Δημότης.