iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Θύελλα την Κυριακή
Ιδού η Ρόδος,
ιδού και...η νίκη


Μετά από άλλη μια νικηφόρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη της Θύελλας Διασταύρωσης στην Κόρινθο (η τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη) η ομάδα των Λιγνιτορύχων για την 12η αγωνιστική αγωνίζεται την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 3 για άλλη μια αγωνιστική μακριά από το γήπεδ'π της (τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα έχουν σταματήσει), στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας (Θησέα).

Αντίπαλος η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα της Ρόδου (με τεράστια ιστορία και σημαντική παρουσία στην Α΄ Εθνική στο παρελθόν), στα πλαίσια του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής .

Τον αγώνα θα διευθύνουν ο διαιτητής του Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας κ. Αλιάγας Αριστείδης με βοηθούς την κ. Δέτση Μαρία του Συνδέσμου Αθηνών και τον κ. Αρμακόλα Ισίδωρο του συνδέσμου Κυκλάδων με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Αργύρη Ισίδωρο του συνδέσμου Κορινθίας.

Η Θύελλα βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης έχοντας 15 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (8-9 τέρματα), ενώ η Ρόδος βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς σε 10 αγώνες, με απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (19-5 τέρματα).