Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψήφος στον Ραφηνιώτη
Τζιοβάνι Δαβερώνη
στις εκλογές του ΕΕΑ


Ρομαντικός συνδικαλιστής - και αυτό τα λέει όλα - αγωνίζεται καθημερινά για τρία πράγματα. Την οικογενειά του, την επιχειρησή του και τους συναδέλφους του.
Ο Τζιοβάνι Δαβερώνης ιδιοκτήτης ενός από τα κλασικά ρεστοράν της ανατολικής Αττικής, το Ωκεανίς στη Ραφήνα, από παιδί στον χώρο της εστίασης δίπλα στον πατέρα του, αγάπησε τη δουλειά και ψάχνει πάντα το καλύτερο. Πρόεδρος της  Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής και Γενικός Γραμματέας της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αθήνας, γνώστης των προβλημάτων του χώρου, αλλά κυρίως άνθρωπος που ψάχνει λύσεις και σχεδιάζει το μέλλον. 
Ο Τζιοβάνι Δαβερώνης στις εκλογές του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών που διεξάγονται στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου, είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών με επικεφαλής τον Νίκο Λεβετσοβίτη. 
Σε συνεντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ''Με τον υποψήφιο πρόεδρο έχουμε κοινό όνειρο να βοηθήσουμε τους συναδέλφους που βρίσκονται σε "συμπληγάδες" προβλημάτων. Αγωνιζόμαστε για να μην κλείσουν τα μαγαζιά μας. Για να διασφαλίσουμε το μεροκάματο των επαγγελματιών και των εργαζομένων. Όταν κλείνει ένα μαγαζί μένουν άνεργοι άνθρωποι. Το επαγγελματικό επιμελητήριο είναι ο "κόμβος" συνεννόησης μεταξύ των επαγγελματιών και κράτους και πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος του".
 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΕΑ Πανεπιστημίου 44