iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ραφήνα Οι νικητές του
διαγωνισμού ανακύκλωσης
σε σχολεία - ομάδες


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αθλητικών Ακαδημιών του δήμου Ραφήνας Πικερμίου , τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Ο Διαγωνισμός διεξήχθη στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας του Δήμου μας με την ΤΕΧΑΝ και την ευγενική χορηγία της ΑΒ Βασιλόπουλος, για την ανταποδοτική ανακύκλωση, οι μαθητές που συμμετείχαν συνέλεξαν κουπόνια συμμετοχής ανακυκλώνοντας πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί και τα παρέδωσαν ανά σχολικό τμήμα. Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των κουπονιών από την αρμόδια συμβολαιογράφο, αναδείχθηκαν τα τρία (3) σχολικά τμήματα που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες.

Τα τρία σχολικά τμήματα που κέρδισαν τα τρία μεγάλα δώρα – έπαθλα είναι :

4ο Δημοτικό Ραφήνας – Τμήμα ΣΤ’ 1ο ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ

Ένα (1) tablet για κάθε έναν από τους μαθητές του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (22.042 συσκευασίες).

1ο Δημοτικό Ραφήνας – Τμήμα ΣΤ’ 2 2Ο ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ

Ένα (1) Smartwatch για κάθε έναν από τους μαθητές του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή (6.233 συσκευασίες).

2ο Δημοτικό Ραφήνας – Τμήμα ΣΤ’ 2 3Ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ

Ένα power bank για κάθε έναν από τους μαθητές του σχολικού τμήματος με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή (4.747 συσκευασίες).

Όσον αφορά στον ακριβή χρόνο και τον τόπο απονομής θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ευχαριστεί το σύνολο των μαθητών των σχολείων που συμμετείχαν και έδωσαν ιδιαίτερο νόημα με την παρουσία τους στο θεσμό της Ανακύκλωσης - καθώς και τον χορηγό ΑΒ Βασιλόπουλος.