iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Με κομάντος και
θωρακισμένα στην Αθήνα
ο Ερντογάν


Σε επιφυλακή θα βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου χιλιάδες Αστυνομικοί ενόψει της 9ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς και της άφιξης του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Τον Τούρκο πρόεδρο φέρεται πως θα συνοδεύουν Τούρκοι αστυνομικοί, μέλη της προσωπικής του φρουράς και θωρακισμένα αυτοκίνητα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής». Σε επαγρύπνηση θα βρίσκεται και η ΕΛΑΣ, με χιλιάδες αστυνομικούς επί ποδός μεταξύ των οποίων και στελέχη της ΕΚΑΜ και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Διακοπές κυκλοφορίας αναμένεται να εφαρμοστούν στα σημεία από όπου θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για πολίτες και αυτοκίνητα, καθώς στις 12:00 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και θα πραγματοποιήσουν πορεία για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Την ίδια μέρα στις 17:00 το απόγευμα επίσης στα Προπύλαια θα συγκεντρωθούν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι και θα κινηθούν προς τα Εξάρχεια, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής.