iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ραφήνα ''Θρίλερ'' με
την έκτακτη συνεδρίαση
του δημοτικού συμβουλίου


Ένα ''πιπεράτο'' παραπολιτικό θέμα ''έσκασε'' χρονιάρες μέρες!

Ο επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Σπύρος Κάρλος ενημέρωσε την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ότι στη μία και πέντε το μεσημέρι έλαβε πρόσκληση μέσω e mail για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα άρχιζε στη...μία το μεσημέρι. Αποκλειστικό θέμα η σύσταση αρμόδιας επιτροπής (η θητεία της προηγούμενης είχε λήξει) για το ''σφράγισμα'' καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Δημητρακού. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κάρλο η εισήγηση του θέματος έφθασε στα κινητά των δημοτικών συμβούλων του και του ιδίου στις 2 και 12 λεπτά το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο του αυστηρού κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία του κ. Κάρλου και αν ισχύει να μας πει την αποψή του προκειμένου να τη δημοσιεύσουμε. 

Ο κ. Μπουρνούς μας επισήμανε ότι προφανώς εκ παραδρομής δεν ειδοποιήθηκε ο κ. Κάρλος και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο, αφού ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς οι υπόλοιποι επικεφαλής των συνδυασμών δηλαδή οι κύριοι Φαφούτης, Πιστικίδης, Βασιλόπουλος και Τσαλαπατάνης.

Ελπίζουμε πλέον το θέμα να θεωρείται λήξαν.