iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Η ''Συμμαχία''
για διορισμούς
στον Μαραθώνα


Σε σημερινό Δελτίο Τύπου η ''Συμμαχία'' του Σπύρου Λιβαθινού επισημαίνει.

Με την ανακοίνωση του ονόματος του εκδότη της εφημερίδας «Δημότης της Ανατολικής Αττικής», Γιάννη Κοντογεώργου, ως νέου Υπευθύνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μαραθώνα, κορυφώνεται το παζλ της… εξόφλησης γραμματίων σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου η παράταξη του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα να αναδειχτεί νικήτρια στις εκλογές του Μαΐου.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε επίσημους συνεργάτες του συνδυασμού «Πορεία Πράξης» (οι οποίοι είναι απόλυτα λογικό να αποτελούν στελέχη της νέας δημοτικής αρχής), αλλά στους υποτιθέμενους… «αντικειμενικούς» ιδιοκτήτες και στελέχη τοπικών ΜΜΕ που τον τελευταίο μήνα της προεκλογικής περιόδου έδιναν, υποτίθεται αμερόληπτα, μεγάλο αγώνα προκειμένου να  πείσουν τους δημότες της περιοχής μας για την αξία και την ικανότητα του σημερινού Δημάρχου.

Τουλάχιστον, πλέον, όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη στην τελική ευθεία προς τις κάλπες καθώς έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες αξιοπρέπειας, δεοντολογίας και ηθικής,  στον ταλαιπωρημένο μας Δήμο.

Και, δυστυχώς, όσοι πίστεψαν σε μια καινούργια εποχή απαλλαγμένη από βαρίδια του παρελθόντος, συνειδητοποιούν ότι έγιναν κι αυτοί πιόνια ενός ολόκληρου συστήματος που ένωσε τις δυνάμεις του προκειμένου να ξανακερδίσει  τα κεκτημένα ετών…

Ειλικρινά ελπίζαμε ότι, αν μη τι άλλο, η νέα δημοτική αρχή θα κατέβαλε προσπάθεια προκειμένου να ανακτήσει ο τόπος μας τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Δυστυχώς, όμως, από τους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας της, επιβεβαιώνει τους φόβους όλων όσων  υποστήριζαν ότι ο Δήμος Μαραθώνα θα  μετατραπεί εκ νέου σε “μαγαζάκι” εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.

Κι όπως ισχύει σε κάθε μαγαζάκι, πρωταρχική μέριμνα είναι να βολευτούν τα… δικά μας παιδιά