iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Θύελλα - ΑΕΚ Τρίπολης
με γυναικεία
''σφυρίχτρα''!


Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 15:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο «Θησέα» Αγίας Μαρίνας, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Θύελλας Διασταύρωσης και της Α.Ε.Κ. Τρίπολης.

Η Διοίκηση και οι φίλαθλοι ελπίζουν πως οι ποδοσφαιριστές θα τα ''δώσουν όλα'' και μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση και την εκτός έδρας επικράτηση επί του Αήττητου, θα πρέπει να «ζευγαρώσουν» τις νίκες (για πρώτη φορά φέτος) κάνοντας, την πρώτη «εντός» έδρας νίκη που θα έχει μεγάλο βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Μακάρι να είναι από τα τελευταία παιχνίδια που θα παίξει η ομάδα εκτός Ραφήνας, αφού στο γήπεδο ''Π. Σκούφος'' ο εργολάβος προχωράει το έργο αλλαγής του χλοοτάπητα με ταχείς ρυθμούς. Στατιστικά η Α.Ε.Κ. Τρίπολης σε 14 αγώνες δεν έχει νίκη, έχει 2 ισοπαλίες και 12 ήττες έχοντας μόλις 2 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 6-35 και βρίσκεται στην τελευταία (13η) θέση της βαθμολογίας και η ομάδα μας σε ίδιο αριθμό αγώνων έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 11-14 και βρίσκεται στην 6η θέση.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Σουλτανίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας η κ. Πίγγιου Ειρήνη, με βοηθούς τον κ. Λιαμίρα Λάμπρο από τον ίδιο σύνδεσμο και τον κ.Σγουράκη Μιχαήλ από τον σύνδεσμο Πειραιά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Τζουραμάνης Φώτιος (Αθηνών).