iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Εκπαιδευμένοι κομάντο
οι εκτελεστές
στη Βάρη


Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντά στην ταβέρνα στη Βάρη ελέγχει η αστυνομία, ώστε να συγκεντρώσει υλικό για του δράστες της δολοφονίας των δύο καταζητούμενων από την Ιντερπόλ.

Ομάδα αστυνομικών σύμφωνα με το Star, ελέγχει τις κάμερες από τις οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν το μαύρο όχημα στο οποίο φέρονταν να επέβαιναν όταν πήγαν και άνοιξαν πυρ μέσα στην ταβέρνα, σκοτώνοντας τους δύο άνδρες από το Μαυροβούνιο, μπροστά στις οικογένειές τους.
Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες από το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, μία μαρτυρία ενός άνδρα, καταδεικνύει πως οι εκτελεστές ήταν άκρως επαγγελματίες και πήγαν με σχέδιο να «χτυπήσουν» και να φύγουν.

«Κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός. Σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και προχώρησαν στη Βάρης, έβαλαν καπέλο και φόρεσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Δε μιλούσαν μεταξύ τους, ο ένας ήταν σε απόσταση μισού μέτρου ο ένας από τον άλλο», είπε αρχικά ο μάρτυρας στις κάμερες, αναφέροντας πως μάλιστα υπήρχε άλλο ένα ασημί όχημα μαζί τους.

«Υπήρχε ένα ασημί αυτοκίνητο που έκοβε βόλτες για 7-8 λεπτά και μετά από δύο λεπτά όταν έφυγαν οι τέσσερις, αποχώρησε.

Οπως έχει προκύψει από τα σερβικά ΜΜΕ, η υπόθεση έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο συμμοριών που έχουν έρθει σε κόντρα για υπόθεση ναρκωτικών.
Πηγή: iefimerida.gr