iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα ''Ναυμαχία
Β. Πιστικίδη
Π. Καλφαντή


''Πρώτο θέμα'' σήμερα στα ''πηγαδάκια'' Ραφήνας Πικερμίου η ''σκληρή'' ανοικτή επιστολή του αντιδημάρχου Παναγιώτη Καλφαντή στον πρώην δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη.

Ο επικεφαλής της ''Νέας Αρχής'' ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες μας απάντηση που θα ''φουντώσει'' τη ''ναυμαχία''.

Η άποψη του κ. Καλφαντή με τίτλο ''ο δημογέροντας δεν παλεύεται'' όπως μας την έστειλε ηλεκτρονικά.

Αναφορικά με την ερώτηση μου στο ΔΣ της 30/1 προς τον Δήμαρχο περί της έλευσης των οδικών αξόνων και του μέσου σταθερής τροχιάς στη πόλη μας, που προκάλεσε την ιερή αγανάκτηση του κου Πιστικίδη, σκοπό είχα να αναδείξω τις αντικρουόμενες προσεγγίσεις και καθυστερήσεις στο καυτό θέμα από την κρατική μηχανή τις οποίες και θα παρουσιάσουμε μαζί με τον Δήμαρχο στις συναντήσεις που προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον με το υπουργείο υποδομών και αν θέλετε με αφορμή την ερώτηση να τοποθετηθεί ο Δήμαρχος επίσημα ώστε σταματήσει η παραπληροφόρηση…..

Την προσβλητική για μένα φράση του κ. Πιστικίδη ¨βαθιά αγνοία των θεμάτων που θεωρητικά ασχολούμαι¨ του την επιστρέφω ακέραιη και σημειώνω την ¨βαθιά γνώση¨ του ως πρώην Δημάρχου να αναδεικνύει κατά τον χρόνο των ερωτήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο το εξαιρετικά σοβαρό για αυτόν θέμα των ούπατ ( !!!) που αγκύρωσαν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην πλατεία της Ραφήνας και πως θα επιδιορθωθούν οι τρύπες τως 5 χιλιοστών που αφήσαν στα μάρμαρα….

Ο άνθρωπος δεν θέλει να ακούγονται άλλες γνώμες στο συμβούλιο για σοβαρά θέματα που να καλύπτουν τις συνεχείς ¨αμπελοφιλοσοφίες¨ με τις οποίες μας ταλαιπωρεί κάθε φορά….

Η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο είναι ειλικρινής και αποδοτική και όσον αφορά τα περί αξιοπρεπούς αποχώρησης θα πρότεινα στον κ. Πιστικίδη να τη αποφασίσει για τον εαυτό του … ως επιστέγασμα της εξαιρετικής επίδοσης του στις πρόσφατες εκλογές … τερματίζοντας καταιδρωμένος στην 4η θεση , όντας εν ενέργεια διοικών από την Θέση του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα 5 χρόνια τον Δήμο μας. Μάλλον οι Δημότες δεν κατάλαβαν την εξαιρετική επίδοση του στην διοίκηση … όπως και αυτός δεν κατάλαβε το πνεύμα της ερώτησης μου…