iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η πρόταση του Παύλου
Μπατάλη για τα έσοδα
του Αραφήνειου


Στο ΔΣ του ΔΟΠΑΠ παρέπεμψε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου την πρόταση του αντιδημάρχου Παύλου Μπατάλη, ο οποίος ζήτησε να τη διαβάσει πριν την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Με την σημερινή παρέμβαση μου, θα ήθελα να προτείνω, στον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του ΔΟΠΑΠ , τα έσοδα, η μέρος των εσόδων του Αραφήνειου Δρόμου που πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη μας το Μάρτιο του 2020, να δοθούν προς ανακούφιση της οικογένειας της Μυρτούς της Πάρου.
Η υπόθεση της Μυρτούς είναι γνωστή στο «Πανελλήνιο»
Ήταν  καλοκαίρι του 2012 όταν η 16χρονη τότε Μυρτώ έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης στην Πάρο από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς. Της επιτέθηκε γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα και την άφησε μια ανάσα πριν τον θάνατο σε έναν βράχο, πλημμυρισμένη στα αίματά .
Από εκείνη την ημέρα η Μυρτώ κ η μητέρα της ζουν ένα διαρκή Γολγοθά τον οποίο θα πρέπει να βοηθήσουμε να τον ανέβουν, καθότι η κατάσταση της υγείας της είναι τέτοια, που απαιτούνται μεγάλα ποσά μηνιαίως ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η θεραπευτική της αγωγή.
Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του Δήμου   εκτός από την ουσιαστική,θα είχε κ συμβολική σημασία διότι θα καταδείξει ότι οι κάτοικοι του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου έχουν   πλην άλλων και  αυξημένη κοινωνική ευαισθησία.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα παρακαλέσω   θερμά τον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο και το Δ. Συμβούλιο του ΔΟΠΑΠ  να κάνουν τη πρότασή μου  αποδεκτή.
Σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Μπατάλη ο Μάκης Βουδούρης αναφέρει ''πως ο Αραφήνιος δεν έχει έσοδα''.