iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Οργή του δημοσιογράφου
Κώστα Τσιτούνα για
τους ιατροδικαστές


Με μία σκληρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο δημοσιογράφος Κώστας Τσιτούνας θέτει σοβαρά ερωτήματα για το ιατροδικαστικό πόρισμα στην υπόθεση του κακοποιημένου βρέφους στου Ζωγράφου. Ο διευθυντής της ιστοσελίδας newsbomb.gr σημειώνει.

Εγώ πάντως το επάγγελμα μου δεν θα το βγάλω στη σέντρα για το εμπόριο της ευαισθησίας. Και είμαι από αυτούς που λένε ότι είμαστε η χειρότερη φάρα.
Πάμε παρακάτω. Στις 16 του μήνα, πριν 2 μέρες η αστυνομία βγάζει γραπτή ανακοίνωση και μιλάει καθαρά για σεξουαλικη κακοποίηση. Την ίδια μέρα ο αρμόδιος ιατροδικαστής μιλάει σε όλα τα κανάλια μαζί, αλλά και σε κάθε ένα ξεχωριστά και λέει ότι είναι ξεκάθαρα σεξουαλική κακοποίηση. Τα βίντεο παίζουν σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Λογικό, αφού είναι ο επιστήμονας που διενήργησε τη νεκροτομή. Την άλλη μέρα ο ίδιος άνθρωπος βγαίνει και λέει τα ίδια τηλεφωνικά σε 2 - 3 κανάλια. Και υπερτονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία. Σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και κάποιοι λένε φταίνε οι δημοσιογράφοι που τον έβγαλαν. Αυτόν που έχει ορίσει το κράτος. Και φταίνε οι δημοσιογράφοι που έπαιξαν την γραπτή δήλωση της ΕΛ. ΑΣ.

Τι έπρεπε να κάνουν οι δημοσιογράφοι; να ελέγξουν αν ο ιατροδικαστής που όρισε η κρατική υπηρεσία λέει ψέματα; Κι αν το δελτίο τύπου της αστυνομίας είναι ψευδές; που τη μάθατε αυτή τη δημοσιογραφία να πάμε να την μάθουμε κι εμείς. Στη Μοσάντ; 

Υπενθύμιση: Εκεί στην ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΘΗΝΏΝ φροντίστε να πείτε και να εξηγήσετε απο τι πέθανε το παιδάκι. Μέχρι τώρα έχετε πει ένα σωρό παπαριές εκτός από το πώς και γιατί πέθανε το βρέφος. Και φροντίστε γρήγορα και υπεύθυνα διότι από αύριο θα αρχίσει τρελό πανηγύρι.