iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Κοσμικός της νυκτερινής
Αθήνας ο ιδιοκτήτης
της μοιραίας Corvette


Σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της Corvette, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιοκτήτης της Corvette είναι 85χρονος πρώην πρόεδρος μεγάλης κλειστής λέσχης της αθηναϊκής ελίτ. Δεδομένης της ηλικίας του ιδιοκτήτη της Corvette, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν άλλος ο οδηγός τη μοιραία νύχτα και για αυτό διενεργούνται οι σχετικές έρευνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΛ.ΑΣ. έχει εμφανιστεί ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για να εξακριβωθεί ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Βουλιαγμένης και προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 25χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση πρέπει να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.
Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.
Πηγή: iefimerida.gr