Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα μπουκάλι νερό
άδειες καρέκλες
κι ένα χρυσό ρολόι


Το ρολόι έδειχνε 9 και 8 πρώτα λεπτά στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου και οι καρέκλες των συμβούλων της αντιπολίτευσης ήταν άδειες.

Μόνο ένα μπουκάλι νερό κοσμούσε το τραπέζι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr μήπως χρησιμοποιηθεί για το ρεπορτάζ. αλλά τελικά ήταν αχρείαστη. Και ευτυχώς. Σε τρία λεπτά οι καρέκλες γέμισαν (πλην των συνήθων "υπόπτων" - δεν ξαναγράφουμε τα ονοματά τους όλη η πόλη τους γνωρίζει πλέον, αφήστε που ένας μας "έκοψε" και την καλημέρα) από την κ. Κατσούδα, την κ. Στέφου, τον κ. Φαφούτη, τον κ. Χριστόπουλο, τον κ. Ζαφειρόπουλο, ενώ ήδη είχαν έρθει στην ώρα τους η κ. Τόκα, ο κ. Βασιλόπουλος και ο κ. Τσαλαπατάνης.

Και για να ολοκληρώσουμε αυτό το σκέλος του ρεπορτάζ για τους παγίως απόντες του συμβουλίου ήδη "έπεσε" το πρώτο στοίχημα. Ποιός σύμβουλος προσφάτως παραιτηθείς από αξίωμα, ζήτημα είναι αν ξαναεμφανιστεί δυό τρεις φορές ως το 2019: Ποιός είναι;Ο ευρών κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον που έλεγαν παλαιότερα στους διαγωνισμούς.