Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση του
Α. Βασιλόπουλου για
τις διαφημίσεις


Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου για το θέμα της ιδιωτικής εταιρίας διαφήμισης τονίζεται.

Αγαπητοί επαγγελματίες,

Μετά από ερωτήσεις που δεχθήκαμε από αρκετούς από εσάς, αναφορικά με τη διαδικασία διαφημιστικής προβολής σας και την όχληση που δέχεστε (μέσα από τηλεφωνικές κλήσεις και email) από ιδιωτική εταιρεία διαφήμισης, θεωρήσαμε αναγκαίο να επικοινωνήσουμε με τον Δήμο.

Έτσι στις 04/12/2017 η παράταξή μας έστειλε επιστολή (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ) με την οποία ζητά από τον Δήμο πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Επειδή όμως έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση, στην αρχή του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, αναγκάστηκε να επανέλθει στο θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξής μας ανέφερε στον κ. Δήμαρχο ότι είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι η συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία καλεί τους επαγγελματίες και μάλιστα πλανάται ότι αυτό γίνεται στο όνομα του Δήμου. Ανέφερε ότι για τον λόγο αυτό έχει ήδη μεταβεί προσωπικά στον Δήμο για να αναζητήσει τη σύμβαση μεταξύ Δήμου και εταιρείας, η οποία όμως φείνεται να μην υπάρχει. Επομένως πρέπει άμεσα ο Δήμος μας να επικοινωνήσει με την διαφημιστική εταιρία και να της απαγορεύσει να επικοινωνεί με τις επιχειρήσεις. Τα λεγόμενα επιβεβαίωσε μετά και ο κ. Δήμαρχος (ότι δεν υφίσταται ακόμα σύμβαση και ότι κακώς η εταιρεία επικοινωνεί με τους επαγγελματίες).

Μετά από τα παραπάνω θεωρούμε καθήκον μας να προτείνουμε στους επαγγελματίες να ζητούν από τη συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία τη σύμβαση με βάση την οποία αυτή έχει αποκτήσει το δικαίωμα να τους ενοικιάζει το διαφημιστικό χώρο. Επίσης επισημαίνουμε ότι σε καμία περίπτωση η όποια συμφωνία διαφήμισης (ή καταβολή χρημάτων) δεν είναι νόμιμη εφόσον ακόμα δεν έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ εταιρείας και Δήμου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τις όποιες πληροφορίες. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τo γραφείo μας στο 211-8004294 ή απευθείας με τον κ. Βασιλόπουλο στο 6942-790900.