iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Η Ελλάδα
αποχαιρετά τον
Κώστα Βουτσά


Σήμερα συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από το έργο του θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Στις 9:00 το πρωί η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου ετέθη στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών. Εκεί, στις 11:00 αναμένεται να ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία παρουσία της οικογένειας και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του αιώνιου έφηβου.

Μέχρι την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό. Θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στο Α' Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένεια προκειμένου να τιμήσει τον Κώστα Βουτσά για όσα προσέφερε επί 70 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Σημειώνεται ότι παράκληση της οικογένειας είναι όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στη μνήμη του Κώστα Βουτσά να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας-Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.