iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Έτσι θα κινηθούν
τα μέσα μεταφοράς
την Πέμπτη


Αναστάτωση στις μετακινήσεις φέρνει την Πέμπτη η συμμετοχή εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη γενική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ.

Στην Αθήνα, το μετρό και τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν ορισμένες ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα, τρένα και πλοία θα ακινητοποιηθούν όλο το 24ωρο.

Στην Αθήνα, το μετρό και το τραμ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Ο ηλεκτρικός, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Αναστέλλονται για την Πέμπτη όλα τα σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην απεργία.

Να σημειωθεί ότι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα το βράδυ της Πέμπτης, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Ακόμη, δεν θα διεξάγονται όλη την ημέρα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντία-Αεροδρόμιο στην Αθήνα

Δεμένα όλη την ημέρα θα μείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 της Πέμπτης, έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τροποποιήσεις και αλλαγές δρομολογίων των εταιρειών.