iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται οι
απολυμάνσεις στον
δήμο Μαραθώνα


Σε δελτίο Τύπου του δήμου Μαραθώνα σημειώνεται

Στην πρώτη γραμμή του τιτάνιου αγώνα που δίνει ο Δήμος Μαραθώνος για την πρόληψη και την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS-COV-2, βρίσκεται η Υπηρεσία Καθημερινότητας του Δήμου, λαμβάνοντας συνεχώς προληπτικά μέτρα υγιεινής και απολύμανσης, πέραν της σκληρής ατέρμονης προσπάθειας για να διατηρείται καθαρή η ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες (19-21 Μαρτίου 2020):

α) πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν όλοι οι κάδοι αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και οι στάσεις των λεωφορείων και

β) πραγματοποιήθηκε γενική απολύμανση στον Σταθμό Μεταφόρτωσης και στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις των Δημοτικών και Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Μαραθώνος θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και για όσο διάστημα θα ισχύουν τα μέτρα της κυβέρνησης για την πρόληψη και την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS-COV-2.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας βρίσκονται άπαντες στο πόστο τους και στην υπηρεσία των συμπολιτών τους, με αξιοσημείωτη συνείδηση καθήκοντος.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το σημαντικό έργο που γίνεται στους τομείς της καθαριότητας, της πολιτικής προστασίας και της υγείας των πολιτών, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας τονίζει πως «θα βγούμε νικητές στη μάχη με την πανδημία, μόνο όταν δώσει ο καθένας από μας, τον καλύτερό του εαυτό σε αυτό που έχει αναλάβει να κάνει. #Μένουμε σπίτι. Μένουμε υγιείς!».