iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

''Γέφυρα'' ανθρωπιάς
στον Μαραθώνα
για το''όραμα ελπίδας''


Μια εκδήλωση με επίκεντρο τον άνθρωπο διοργάνωσαν στον Μαραθώνα ο επιμορφωτικός σύλλογος Νέας Μάκρης και ο εξωραιστικός πολιτιστικός σύλλογος "ο Τύμβος" με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου "όραμα ελπίδας" της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη με θέμα "γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών".
Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων η κ. Χρυσάνθη Μάνδηλα από τον Τύμβο και συντονίστρια της εκδήλωσης και ο κ. Νίκος Καραβασίλης από τη Νέα Μάκρη υποδέχτηκαν τους υψηλούς καλεσμένους στην εκδήλωση.
Σημαντικό ρόλο στην επαφή των δύο συλλόγων με το "όραμα ελπίδας" της κ. Βαρδινογιάννη διαδραμάτισε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος δεν παραβρέθηκε λόγω υποχρεώσεων με την ποδοσφαιρική εθνική ομάδα νέων στην οποία είναι ομοσπονδιακός τεχνικός. Το παρών έδωσε η συζυγός του κ. Κατερίνα Λιβαθινού.
Στην εκδήλωση ήταν ομιλητές ο διακεκριμένος καθηγητής; παιδικής αιματολογίας , Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ.Ν.Π Αθηνών «Αγία Σοφία», Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»  κ. Στέλιος Γραφάκος, η αιματολόγος Κατερίνα Φοίφα και η φαρμακοποιός Σοφία Μέξη.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Νησιώτης Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μαραθώνα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Γεωργάτος, ο κ. Βαγγέλης Κυπαρίσσης πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα , ο κ. Λένας Πρόεδρος της κοινότητας Μαραθώνα και η κ. Τόνια Παυλίδη από τους Lions.