iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Ο πιο...κακός ο
μαθητής ήταν ο
Τόλης στην τάξη!


Μια τρυφερή συνάντηση είχε ο Τόλης Πικουλίδης, πρόσωπο που τράβηξε όλα τα φλας μετά τον Θωμά Μαύρο στην εκδήλωση του βιβλίου του γκολεαντόρ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου.

Ο Τόλης τα είπε με την παλιά του καθηγήτρια στο σχολείο τη φιλόλογο Χριστίνα Παναγιώτου, σήμερα πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων. Η κ. Παναγιώτου αποκάλυψε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ότι ο Τόλης ήταν το καλύτερο παιδί της τάξης, αλλά δεν πολυήθελε τα γράμματα. "Πανέξυπνος αλλά με το διάβασμα δεν τα πήγαινε καλά" μας είπε και ντου έδωσε ένα φιλί. Ο Τόλης πάντως στην εκπληκτική ανθρώπινη ομιλία του δίπλα στον Θωμά Μαύρο, δικαίωσε την καθηγητριά του καθώς ήταν συντακτικά άψογος, ενώ "πέταξε" και ωραίες ελληνικές λέξεις όπως την επιτομή. Ο Τόλης καταχειροκροτήθηκε καθώς μίλησε από καρδιάς (όπως και ο Βασίλης Πιστικίδης που ήταν ο κεντρικός "παρουσιαστής"). Πάντως στρο τέλος η κ. Παναγιώτου χαμηλόφωνα τον "παρατήρησε" για το μοναδικό λαθάκι που έκανε. Ξέρει αυτός...

Ο Τόλης μπορεί να μην ήταν άριστος μαθητής αλλά πήρε δέκα με τόνο στα γήπεδα της Α΄Εθνικής με τον Απόλλωνα και φυσικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μένει είναι το καλοκαίρι να σηκώσει κι ένα τρόπαιο με την ομάδα του στο επίσημο πρωτάθλημα μέσων ενημέρωσης όπου αγωνίζεται τιμής ένεκεν. Ο προπονητής του θα είναι πάντα δίπλα του!