iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ραφήνα κουίζ
Πώς συναντήθηκαν τυχαία
αυτοί οι τρεις;


Πώς μπορεί να συναντηθούν τυχαία για λίγα λεπτά τρεις Ραφηνιώτες θα μπορούσε να είναι το κουίζ...

Κατ αρχάς προς αποφυγή της παραμικρής παρεξήγησης γιατί η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και μένουμε σπίτι. Αυτό είναι απαράβατο και μη διαπραγματεύσιμο.

Οι τρεις Ραφηνιώτες που συναντήθηκαν στο Πάρκο Καραμανλή συναντήθηκαν όντως τυχαία. Δεν χωράνε πλάκες σε αυτή την περίοδο...

Ο Δημήτρης Καρασταμάτης αντιπρόεδρος της Επιτροπής για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος της περιοχής μένει ακριβώς δίπλα στο Πάρκο και κάθε μεσημέρι τέτοια ώρα κάνει την ατομική του άθληση ή βγάζει το σκυλί του βόλτα μαζί με τη συζυγό του Βαλερί Βασιλικού. Ο Λάζαρος Αργυρόπουλος μετά την εργασία του θέλησε επίσης να πάρει μια ολιγόλεπτη ανάσα με περπάτημα στο Πάρκο και αμέσως μετά επιστροφή στο σπίτι. Οι δύο συναντήθηκαν τυχαία λοιπόν είναι προφανές, αλλά την ώρα που τα έλεγαν από απόσταση ασφαλείας, χτύπησε το τηλέφωνο του κ. Καρασταμάτη για μια καλησπέρα από τον Λεωνίδα Γανιάρη, ο οποίος έφευγε από το σπίτι της μητέρας του, όπου είχε πάει για να της κρατήσει συντροφιά. ''Έρχομαι να σας πω ένα γειά και να φύγω'' είπε και όντως σε λίγο ήταν εκεί. Τρία λεπτά κράτησε το ξαφνικό ραντεβού και όλοι επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Όσο για τα χρέη φωτογράφου επιστρατεύτηκε η κ. Βασιλικού. Και τα πήγε μια χαρά...

Δημοσιογραφική παρατήρηση: Μπράβο και η φωτογράφιση των τριών με απόσταση ασφαλείας. Επίσης ένα ερώτημα. Γιατί η φωτογραφία μπροστά στην...τορπίλη?