Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπάμπης ''κόλλησε''
άτμισμα και τη
Σίσσυ Κατσούδα


Είχε δεν είχε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου Μπάμπης Ζαφειρόπουλος ''κόλλησε'' τη συνήθεια του...ατμίσματος και τη συναδελφό του της "Συμμαχίας Δημιουργίας" Σίσσυ Κατσούδα. Ο "δαιμόνιος" Μπάμπης έδινε μάλιστα μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και...οδηγίες ατμίσματος στην κ Κατσούδα, η οποία και αυτή προσπαθεί να "κόψει μαχαίρι" το κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μακάρι να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από αυτή την κακή συνήθεια.

Με την ευκαιρία η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr αυστηρή όπου πρέπει και επιεικής επίσης όπου πρέπει οφείλει μιά δημόσια εξήγηση στον κ. Ζαφειρόπουλο. Να παραδεχτούμε ναι, ότι προ μηνός ήμασταν αυστηροί "ένα κλικ" παραπάνω στο θέμα του ατμίσματος μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Ναι η αυστηρότητα του ρεπορτάζ - φυσικό ήταν να στενοχωρήσει τον κ. Ζαφειρόπουλο και το αντιλαμβανόμαστε - όμως ο δημοσιογράφος πρέπει να "καυτηριάζει" ό,τι βλέπει και αυτό κάναμε.

Προς τιμήν όμως ο κ. Ζαφειρόπουλος κατάλαβε ότι έστω κι ένας να ενοχλείται από τη μυρωδιά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε κλειστό χώρο πρέπει να βγαίνει έξω και αυτό θα κάνει στο εξής είμαστε σίγουροι. Ο πολύ δυναμικός Μπάμπης στο πολιτικό πεδίο κατά τα άλλα είναι ένας ήπιων τόνων χαρακτήρας. "Προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο με το ηλεκτρονικό και ήδη έχω κάνει μεγάλη πρόοδο" μας είπε ο κ. Ζαφειρόπουλος. Το ακούμε ευχάριστα και μακάρι και αυτός - όπως και η κ. Κατσούδα ή οποιοσδήποτε καπνιστής - να αντιληφθεί ότι είναι θέμα υγείας. 

Όμως μια και ο λόγος για τον κ. Ζαφειρόπουλο. Εξέπληξε όλους ο σκληρός Μπάμπης όταν στο δημοτικό συμβούλιο έδωσε συγχαρητήρια πριν αρχίσει η συνεδρίαση από μικροφώνου, σε όλους όσοι ενεπλάκησαν στη φαντασμαγορική γιορτή του ανάμματος του δέντρου στη Ραφήνα. Ο κ. Ζαφειρόπουλος στο πνεύμα των ημερών είπε χαρακτηριστικά είναι πολύ όμορφο το χωριό του Άγιου Βασίλη και εκδηλώσεις όπως το άναμμα που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία μέσα σε αυτή την κρίση αξίζουν το όποιο κόστος". Το δημόσιο μπράβο από έναν δυναμικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης έχει την αξία του και δείχνει - αν θέλετε - και γενναιότητα από τον "ψηλό". Να τα λέμε όλα έτσι;

Στη φωτογραφία δίπλα δίπλα τα δύο "ατμιστήρια" της κ. Κατσούδα και του κ. Ζαφειρόπουλου.