iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 17 Απριλίου 2024

Χρήστος Τσεμπέρης:
Κατεβάστε όλοι την
εφαρμογή Gi Polis


Είναι απαραίτητο για όλους μας να ενημερώσουμε τους κοντινούς μας ανθρώπους και να  «κατεβάσουμε» την εφαρμογή στο τηλέφωνό μας εντελώς δωρεάν, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε σε πραγματικό χρόνο όλες τις σημαντικές ειδοποιήσεις, προειδοποιήσεις και ενημερώσεις από το Δήμο μας.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σταθερά προσηλωμένος στο στόχο της ενημέρωσης των Δημοτών του, προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των πολιτών σε κάθε περίσταση που θα κριθεί επείγουσα ή αναγκαία για την ασφάλεια ή την ενημέρωσή μας και κυρίως για έκτακτες ανάγκες προειδοποίησης ή ενημέρωσης.

 

Ας στηρίξουμε την πληρέστερη και στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος πολιτών  λειτουργία αυτής της σημαντικής δυνατότητας ενημέρωσης και προειδοποίησης για όλους μας.

Ας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση όσους τυχόν από τους συμπολίτες μας δεν είναι εξοικειωμένοι με τη νέα τεχνολογία.

Απαιτεί λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και 3 «κλικ»!!!

Ήδη πάνω από 800 συμπολίτες μας μπήκαν στην «οικογένεια» της άμεσης ενημέρωσης και ο αριθμός αυξάνεται. Σας ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε μέχρι κάθε οικογένεια, αν είναι δυνατόν, να έχει σύνδεση και άμεση πρόσβαση στην έγκαιρη πληροφόρηση, προειδοποίηση, με την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ η χρήση του,  παρά μόνο για ενημέρωση.

«ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ» ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΔΩ:

ή ΕΔΩ:

Χρήστος Τσεμπέρης,

Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Εκπρόσωπος Τύπου Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων Ραφήνας – Πικερμίου