iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

''Καταπέλτης'' ο Ανδρέας
Βασιλόπουλος για τον
Θανάση Αδαμόπουλο


"Σκληρή γλώσσα" του Ανδρέα Βασιλόπουλου για την πάγια πρακτική του Θανάση Αδαμόπουλου να απέχει - συνειδητά όπως δήλωσε  ο ίδιος σε συνέντευξη στον "Δημότη" από τα δημοτικά συμβούλια. Ο επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη ανάπτυξης" και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου τονίζει σε ανακοίνωση Τύπου.
Μετά από το σάλο που είχε προκληθεί, όταν είχα πέρυσι δημοσιοποιήσει τις αδικαιολόγητα υπερβολικές απουσίες ορισμένων δημοτικών συμβούλων, έρχεται τώρα η δήλωση «βόμβα» του κ. Αδαμόπουλου. Ο επί τρία έτη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, μας εξηγεί ότι συνειδητά αποφάσισε να μην έρχεται στα δημοτικά συμβούλια για να ρίξει την ενέργειά του στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έρχεται διότι κάνουμε πολύωρες συζητήσεις για πολύ μικρά θέματα.
 
Δεν ξέρω εάν δεν έχει τίποτε να προσφέρει στο δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε αναγνωρίζει και ο ίδιος στα λεγόμενά του, αλλά σίγουρα η υποψηφιότητά του είχε και έχει υποχρεώσεις. Προσωπικά βλέπω υποχρεώσεις απέναντι στο θεσμό της μείζονος αντιπολίτευσης, απέναντι σε εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους, απέναντι στην παράταξή του και τα άτομα που τον πίστεψαν και συμμετείχαν σε αυτήν.
 
Με την πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Αδαμόπουλος βάζει τη υπογραφή του στην κρίση αξιών που περνάει το Δημοτικό μας Συμβούλιο, εκθέτει ανεπανόρθωτα τα μέλη της παράταξής του και τον νυν επικεφαλής κ. Φαφούτη, τον οποίο περιμένω να πάρει επίσημα θέση.
 
Πολύ περισσότερο όμως φέρνει τον κόσμο αντιμέτωπο με την ωμή πραγματικότητα που σίγουρα δεν γνώριζε όταν το 2014 ψήφιζε την παράταξη "Αδαμόπουλου", αλλά και τον Πρόεδρο ΔΣ κ. Μώρο αντιμέτωπο με την προσωπική του επιλογή να "καλύπτει" κατ' επανάληψη τους απόντες.