iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα Με
τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει
το δημ. συμβούλιο


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη  το δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου το Σάββατο 11 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Σε περίπτωση αδυναμίας πραγματοποίησης της συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω τεχνικών προβλημάτων, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς την ίδια ημέρα και ώρα έναρξης-λήξης, ενώ θα γίνει η ενημέρωση των μελών μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2020.

  2. Λήψη απόφασης περί σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. για επικαιροποίηση της τεχνικής εισήγησης – μελέτης για τον αποχαρακτηρισμό τμημάτων της χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ραφήνας.

  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την αποδοχή χρηματοδοτήσεων και 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020, Πράξη της Οικονομικής Επιτροπής.

  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 77/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, περί αναπροσαρμογής των τελών και των δικαιωμάτων των Κοιμητηρίων Ραφήνας και Πικερμίου, για το έτος 2020 και εφεξής.

  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ανάθεσης της υπηρεσίας «Διαχείριση βλαστικών και ογκωδών υλικών Δ.Κ. Ραφήνας» σε τρίτους.

  6. Λήψη απόφασης περί επικαιροποίησης του συμφωνητικού συνεργασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και της εταιρείας RECYCOM Ο.Ε. για την ανακύκλωση ενδυμάτων-υποδημάτων, στα διοικητικά όρια του Δήμου.

  7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση και σύσταση πενήντα ενός (51) οικογενειακών τάφων για όσους είχαν αιτηθεί έως 31/12/2019.

  8. Λήψη απόφασης περί κατάργησης και ανακομιδής του τάφου με αριθμό 52, στο Κοιμητήριο Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου, επ’ ονόματι Λαζαρίδη Ιωάννη και Καλλιόπης.

  9. Λήψη απόφασης περί κατάργησης και ανακομιδής του τάφου με αριθμό 87, στο Κοιμητήριο Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου, επ’ ονόματι Οικονομόπουλου Γεωργίου.