iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 17 Απριλίου 2024

Η θεωρία συνωμοσίας
της Ραχήλ Μακρή για
καθηγητή Τσιόδρα


Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει συνθήκες γύρω μας που ουδείς είχε βιώσει εδώ και δεκαετίες, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι νιώθουν, στην καλύτερη περίπτωση, μία ανησυχία... 

Αυτή η κατάσταση λοιπόν ευνοεί, για να μην πούμε οτι προκαλεί, διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. 

Ο δημοτική σύμβουλος Παλλήνης και πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή φαίνεται πως αποτελεί λάτρη αυτών, δίνοντας καθημερινά ρεσιτάλ με τα ποσταρίσματα που κάνει στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και ειδικά στο Facebook. 

Σε ένα από τα τελευταία της ποσταρίσματα όμως (το οποίο πρέπει να το αντέγραψε από κάποιον), άγγιξε... ταβάνι, καθώς κατάφερε να μπλέξει τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Μπίλι Γκέιτς, τον Π.Ο.Υ και την Κομμουνιστική Κίνα.

«Αναρωτηθείτε 13 Απριλίου 2020. Κλεισμένοι στα σπίτια μας. Στρατιωτικός νόμος (Σχεδόν. Πλησιάζει, ενώ τα κρούσματα μειώνονται. Αναρωτηθηκε κανείς γιατί; ) Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να διακόψει τα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας. Με λιγότερους απο 100 νεκρούς. Γιατί; 

Γιατί ο κ. Τσιόδρας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έτσι λένε. Και η Κυβέρνηση, απο φόβο, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές ενός μη εκλεγμένου, μη κυβερνητικού, ανεξέλεγκτου Οργανισμού που κατέχει 10 πατέντες εμβολίων ήδη.

Ο κύριος Τσιόδρας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Τι σχέση έχουν το Χάρβαρντ με το κέντρο ερευνών στο Wuhan και τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τον Bill Gates; Τι σχέση έχει ο Π.Ο.Υ. με το Κομμουνιστικο Κόμμα της Κίνας και το Rockefeller Institute;».