iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 16 Απριλίου 2024

Και εορταστικό
''μαρκάρισμα'' Μπουρνούς
σε Πικουλίδη!


Δικαίωση για την αποκλειστική είδηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselidea.gr που αποκαλύψαμε πριν από μία εβδομάδα για το "στενό μαρκάρισμα" του Βαγγέλη Μπουρνούς στον Τόλη Πικουλίδη.

Το πρωί των Χριστουγέννων πάνω στο καφεδάκι στην πλατεία "έπεσε" η πρόταση  - "βόμβα" του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Αθηνών και της Τριγλίας. "Έλα να ξαναφορέσεις τη φανέλα του Αετού Πικερμίου να ανέβει κατηγορία για πλάκα" είπε ο κ. Μπουρνούς στον Τόλη, ο οποίος να θυμίσουμε σταμάτησε την επίσημη καριέρα του το 2015 στον Αετό Πικερμίου. Και λέμε επίσημα γιατί ο Τόλης συνεχίζει να αγωνίζεται στο επίσημο πρωτάθλημα μέσων ενημέρωσης και είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης. Και μάλιστα σε λεγόμενη "μικρή" ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή όμως η είναι η αξία των πραγματικά σπουδαίων παικτών. "Τα δίνουν όλα" με μικρές ομάδες. Θυμηθείτε την περίπτωση του Ιταλού πορτιέρο Τζίτζι Μπουφόν που έμεινε πιστός στη Γιουβέντους παρ ότι υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό το εκτίμησε και τον σεβάστηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Στα δικά μας τώρα, ναι μεν η πρόταση για επιστροφή του Τόλη στον Αετό είναι άκρως τιμητική, αλλά ο ίδιος δεν έχει σκοπό να ξαναπαίξει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Αγάπησε - όπως μας - λέει την παρέα και τους φίλους του στο πρωτάθλημα ΜΜΕ και εκεί θα συνεχίσει να χαίρεται τη μπάλα που λατρεύει. Όσο για τα υπόλοιπα ο Τόλης είναι "οικουμενικός" καθώς τον αγαπάνε όλοι από όλο το φάσμα των παρατάξεων, ενώ και ο ίδιος είναι φίλος με όλους. Η πολιτική του Τόλη είναι ο αθλητισμός και το γήπεδο.