iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ανοικτή επιστολή
του Σίμωνα Σεφεριάδη
στον δήμαρχο Μαραθώνα


Λάβαμε από τον κάτοικο του δήμου Μαραθώνα Σίμωνα Σεφεριάδη ανοικτή επιστολή προς τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα και τη δημοσιεύουμε στο πλαίσιο του δημοκρατικού κοινωνικού διαλόγου, καθώς τα ΜΜΕ πρέπει να δίνουν λόγο και στους πολίτες, ενώ φυσικά ευπρόσδεκτη θα είναι και η απάντηση του δημάρχου.

Θελω να πιστευω πως ημουν και ακομα ειμαι παρα τα 80 μου χρονια,ενας ενεργος πολιτης,και ελπιζω οτι θα ειμαι μεχρι τελους.

Αγαπητε Δημαρχε η αλλιως Στεργιο, προσεξα πως οταν ξεκινησες για ενα μικρο διαστημα εγιναν καποιες προσπαθειες για την καλυτερευση της ζωης στην πολη. Πολυ φοβαμαι ομως πως γρηγορα και εσυ και οι συνεργατες σου κουραστηκατε και μαλιστα τελειως αδικαιολογητα. Νομιζω πως ενας πραγματικος ηγετης , πρεπει οταν βλεπει οτι καποιος δεν τραβα, αμεσως πρεπει να αντικαθιστατε, Αντιδημαρχος,Προισταμενος προσωπικου η οτι αλλο. Το προβλημα ειναι εχεις αξιολογους αντικαταστατες;

Αν κανεις μια βολτα στην Ν.Μακρη θα δεις παλι τεραστιους ογκους σκουπιδιων, δρομους σε ''μαυρο χαλι'',στον πεζοδρομο οι κολωνες φωτισμου σκουριασμενες ετοιμες να πεσουν κατω. Κοντα στην Αγια Κυριακη παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στο γκαζον και γενικα μια εικονα εγκαταλειψης. Το θεμα ειναι εαν υπαρχει η τολμη για ριξεις η απλως συνεχεια στο μια απο τα ιδια. Μας δοθηκε η ευκαιρια το 1994 με τον Αποστολο Νικολαου,ο οποιος δεν ειχε καμμια δεσμευση ουτε με ντοπιους η ξενους παραγοντες, αλλα χαθηκε. Δ'οθηκε αλλη μια το 2019 με τον Σπυρο Λιβαθινο αλλα και αυτη χαθηκε προς το παρον, ο οποιος και αυτος δεν ειχε δεσμευσεις απο ντοπιους η ξενους παραγοντες αλλα και αυτη χαθηκε.

Τολμας Δημαρχε να ''σπασεις αυγα''; αν μπορεις καντο και ο πολιτης θα το αναγνωρισει

Φιλικα

Σίμων Σεφεριάδης